Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Tennisförbundet


Under dagen hann vi med 72 matcher på Drivan med det nya formatet bäst av fem set, först till fyra games. Dagens trevligaste föräldrar och lottningen till Mini Challenger Next Generation anordnades också.
 
Efter söndagens förstaomgångar i kvalet gör nu 16 spelare upp om 8 platser i huvudtävlingen av Båstad Ladies.
 
Tennisfesten kan börja! På söndagen hölls den traditionsenliga invigningen av Elite Hotels Next Generation Sverigefinal.
 
I dag, lördag, är det sign in till kvalet i nya damveckan Båstad Ladies. Fyra hemmahopp har fått wildcard till huvudtävlingen.
 
På söndag invigs Sverigefinalen av Elite Hotels Next Generation. Tidigare vinnarna Thomas Johansson och Åsa Svensson berättar om sina minnen av tennisfesten på tävlingens hemsida.
 

Supporterresa Davis Cup!

(2018-06-21 16:28)
Ta chansen att uppleva Schweiz–Sverige på plats! Följ med på Davis Cup-resa i september.
 
Efter en fin start på grussäsongen fortsatte Agnes Mitteregger på vinnarspåret i Båstadtennis Corem Open.
 
På onsdagen fick de sista kvarvarande svenskorna, juniorerna Caijsa Hennemann och Melis Yasar, se sig besegrade i Swedish Ladies.
 
Sex svenskor står på startlinjen när det är klart för spel i huvudtävlingen av 25 000-dollarstävlingen Swedish Ladies i Ystad.
 
Robert Lindstedt fick en bra start på grässäsongen. Svensken är tillbaka bland de 50 främsta i världen på ATP-rankingen efter förra veckans finalplats i Stuttgart.
 
Efter 18 månaders frånvaro och tre operationer är det äntligen dags. Susanne Celik gör comeback i Swedish Ladies i Ystad nästa vecka.
 

Christer har ordet

(2018-06-14 09:31)
En aktivitetstät tennissommar står för dörren. I sitt nyhetsbrev ger generalsekreterare Christer Sjöö oss en uppdatering av tennisförbundets arbete.
 
Sommarens tennisfest för juniorer närmar sig. Här är det 96 spelare stora startfältet i årets Sverigefinal av Elite Hotels Next Generation den 25-29 juli.
 
Tio tränare fortsätter den lärorika resan med Svenska Tennisförbundets tränarteam. Under Franska Öppna var teamet på studieresa.
 

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

@ekero_tennisklubb

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Börje Fritz, Mossvägen 12
17838 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 08-56035560
E-post: info@ekerotk.se

Se all info