Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte, dubbelturnering, våfflor - Tack till alla inblandade!

30 MAR 2017 11:14
Den 25:e mars var det full rulle i hallen och energin var på topp. Årsmöte, dubbelturnering, träning inför Ekeröspelen, förtäring av våfflor - mycket var det som hände!

Tack till alla inblandade för en fantastisk dag!
  • Uppdaterad: 30 MAR 2017 11:30

Full fart i tennishallen under lördagen, träning inför nästa veckas Ekeröspelen, årsmöte och dubbelturnering för medlemmarna.

Klockan 14 samlade vi de juniorer som nästa vecka deltar i Ekeröspelen. 14 juniorer kom och spelade träningsmatcher. Det var full rulle på fyra banor i två timmar.

Klockan 15.00 öppnades årsmötet, kul att ca 25-30 medlemmar kom. Lotta Båth avtackades för sina förtjänstfulla år i ETK:s styrelse samtidigt som man välkomnade Tori Skoglund som ny i styrelsen. Årsmötet avslutades med tre timmar dubbelspel. 14 par delades in i fyra grupper. 
Alla mötte alla inom grupperna med ett efterföljande slutspel.
Mellan matcherna bjöds det på frasiga våfflor, tack till Bertil och Britt Finer mfl, som gräddade så goda våfflor våffeldagen till ära!
Ett stort tack till Ica Tappström som sponsrade klubben med våfflor och tillbehör! ETK gratulerar tränarna Emil Broniewicz och Maickol Cornejo till slutsegern men även alla par som deltog och bjöd på finfina insatser!
Ses i hallen!

 

Skribent: Alexander Theodoridis
Epost: Adressen Gömd

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link