Hoppa till sidans innehåll

Boka och betala din bana i Ekebyhovshallen online!

03 MAR 2014 13:57
Inom kort kommer vi att starta upp möjligheten i Ekebyhovshallen att boka, avboka och betala tennistider direkt online. Systemet möjliggör även för dig som är abonnent att ledigställa tider.

  • Uppdaterad: 02 MAR 2017 20:25

nom kort kommer vi att starta upp möjligheten i Ekebyhovshallen att boka, avboka och betala tennistider direkt online. Systemet möjliggör även för dig som är abonnent att ledigställa tider.

Förhoppningen är att det kommer underlätta för dig som kund och ge oss möjlighet att förbättra vår service.

Vi har valt marknadens mest lättanvända och snabbaste system som kommer att göra bokningar mycket enklare för dig jämfört med hur du gjort tidigare. Registrering för nya tjänsten görs mycket snabbt.

Vad behöver jag göra för att börja boka och avboka online?

Registreringen tar max 1 minut. Därefter går bokningar mycket snabbt att göra.

Medlemmar och abonnenter:

Du kommer inom kort att få ett aktiveringsmail från Matchi som är vår leverantör av onlinebokningssystemet. I mailet får du en länk som du klickar på för att ta dig till en sida där du registrerar dig med ett lösenord. Därefter kan du direkt börja använda tjänsten. Du får ett mail som bekräftar att ditt konto har blivit aktiverat.

Övriga:

Gå in på www.ekerotk.se och klicka på ”Boka bana” i menyn uppe till vänster. Registrera dig som användare och du kan därefter börja använda tjänsten. Registreringen är möjlig så snart onlinebokningen är igång.

 

Bokning & Betalning

Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. Genom lösningen kan du även välja att aktivera så kallad 'Enkel Betalning', vilket möjliggör bokning utan att behöva knappa in kortnumret igen vid framtida betalningar. Själva betalfunktionen tillhandahålls av det ledande internationella betalningsföretaget Nets för maximal säkerhet. 

 

Skribent: Börje Fritz

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link