Hoppa till sidans innehåll

Boka våra banor via ny onlinetjänst

28 OKT 2014 11:00
Från och med idag kommer alla våra banbokningar att skötas i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Gå in och registrera dig redan idag!
  • Skapad: 28 OKT 2014 11:00

Match inloggningsbild

 

Från och med idag kommer alla våra banbokningar att skötas i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Gå in och registrera dig redan idag!

 

Vi möjliggör nu bokning med betalning direkt online. För er med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du har sparat kortuppgifter på webben först eller har ett digitalt rabattkort på klubben.

 

Det är vår förhoppning att införandet kommer underlätta och vara en del av ett enklare och roligare spelande och med fler möjligheter till att bedriva en bra verksamhet för oss. Dessutom är flera klubbar runtom i Sverige anslutna, så med samma inloggning kan du söka tider även på dessa när du är på resande fot.

 

Vad behöver jag göra?

Medlem: Det kommer att skickas ett aktiveringsmejl från oss där ni behöver klicka på länken för att komma till registreringen och ange dina användaruppgifter.. (Har du inte fått mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.)

Ej medlem: Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user 

 

Nu kan du boka tider hos oss! Besök vår hemsida och klicka på ”Boka bana”-länk eller gå via http://www.matchi.se/facilities/ekerotk

 

Bokning & betalning i Ekebyhovshallen
Vid bokning i Ekebyhovshallen  kommer du att kunna boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning utan att knappa in kortnr igen och krävs för bokning genom iPhone-appen. (Säkra betalväxeln Nets hanterar detta och vi lagrar ingen som helst kortinformation). Du kan även komma att betala med digitala klippkort/rabatthäften vilket vi funderar på att införa!

För att komma in i Ekebyhovshallen krävs en fyrsiffrig kod som automatiskt skickas ut med epost i samband med bokningen.

Bokning & betalning i Träkvistahallen
I Träkvistahallen bokas strötider också online, men betalning av banan
sker däremot som tidigare med polett som införskaffas på Statoil Ekerö.

OBS! För att komma in i Trävistahallen krävs nyckel, även denna köps på Statoil Ekerö.

 

Bokningsregler: Bokning kan ske max 4 veckor framåt i tiden. Avbokning i Ekebyhovshallen för återbetalning – minus en reservationsavgift – ska ske senast 6h innan bokad tid.

 

Inledningsvis kan det eventuellt kännas lite ovant. Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss på mejl This is a mailto link eller tfn 070-513 10 65 så hjälper vi dig.

 

Vi hoppas alla blir nöjda med de nya tjänsterna och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till This is a mailto link).

 

Tennishälsningar

Ekerö TK

Skribent: Börje Fritz

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link