Hoppa till sidans innehåll

Ny tränare i ETK

25 APR 2014 23:55
Våren står runt hörnet och snart är det dags att kliva på gruset, så damma av skorna och kom ihåg att lösa säsongskort i god tid!

Vi är också väldigt glada och stolta att kunna presentera Valentin "Valle" Manolescu som ny tränare i ETK fr.o.m. 1:a augusti i år.
  • Skapad: 25 APR 2014 23:55

Våren står runt hörnet och snart är det dags att kliva på gruset, så damma av skorna och  kom ihåg att lösa säsongskort i god tid!
 
Vi är också väldigt glada och stolta att kunna presentera Valentin "Valle" Manolescu som ny tränare i ETK fr.o.m. 1:a augusti i år.
Valle har stor erfarenhet som tennistränare och växte själv upp i som spelare i Sundbybergs TK. Senast kommer han från Sollentuna TK där han jobbat med bl.a. deras elitspelare och vuxentennis, dessförinnan var han Chefstränare i Solna TK. Valle har även tidigare haft uppdrag från både Svenska Tennisförbundet och Tennis Stockholm. Valle är 43 år och är bosatt i Sollentuna med fru och tre söner.
 
Tillsammans med David Bengtsson kommer Valle att vara kärnan i klubbens tränarteam.
Vi ser fram emot att tillsammans ta ETK till nya nivåer, såväl vad gäller bredd, som tävlingsungdomar och oss glada amatörer.
 
Vi hälsar Valle varmt välkommen till den lilla klubben med den stora klubbens möjligheter!
 
Jag vet att många också är nyfikna på hur hallprojektet framskrider.
En justerad bygglovsansökan baserat på samordning med den planerade idrottshallen  är under behandling hos kommunen och så fort vi får besked återkommer vi med mer information
 
Styrelsen
genom Carl-Magnus

Skribent: Börje Fritz

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link