Hoppa till sidans innehåll

Tack för en fantastisk invigning!

28 SEP 2016 01:26
24/9-2016. Ett historiskt datum för oss på Ekerö Tennisklubb. Tack till alla inblandade för en fantastisk fin invigning och en riktigt trevlig medlemsfest!
  • Uppdaterad: 02 MAR 2017 20:25

Tack till alla som kom ner och firade invigningen av vår nya hall! Fullt ös var det från tidig morgon till sen kväll med många härliga aktiviteter såsom uppvisningsmatcher, där världssexan i rullstollstennis Stefan Olsson deltog. Stefan var finalist i Wimbledon 2016, tidigare vinnare i lag-VM och dubbelguld-medaljör i Paralympics London 2012.

Vi hade även provspel, lotterier, auktioner och hamburgergrillning. Läktarna fylldes upp med nyfikna besökare och på banorna var det liv i luckan.

Invigningen avslutades med en dubbelcup där Meto Loboda och Nicole Hedblom drog det längsta strået efter imponerande spel!

En historisk och minnesvärd dag som vi sent kommer glömma.

Maximilan Teike, 3 år och Mert Kubu, 83 år, klubbens yngsta respektive äldsta medlemmar, klippte banden och hallen kunde därmed förklaras som invigd. Ett känslosamt och rörande ögonblick som vi kommer bära med oss resten av livet.

På kvällen hade vi medlemsfest och firade att klubben nyligen fyllt 50 år! God mat, trevligt sällskap, prickfria tal och en hel del dans - kul!

Ett stort tack till alla som kom och förgyllde vår dag!

 

Skribent: Alexander Theodoridis
Epost: Adressen Gömd

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link