Hoppa till sidans innehåll

Veckohälsning v20

15 MAJ 2019 09:27
Vi närmar oss slutet på vårsäsongen! Vädret blir sakta men säkert bättre och snart börjar Båstadtennisen-En av årets höjdpunkter.
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2019 09:27

Gågna helgen

Den gågna helgen hände mycket kul här på klubben, under lördagen (11/4) hade vi rookiematch för våra juniorer mot Sundbybergs TK, vinst för Albin Asplund, William Gustavsson, Bonnie Wård och Lisa Liljegren med 5-1 i matcher, bra spelat och grattis! Vi annornade även en SO-Tour tävling som blev vädligt lyckad, ca 30 spelare från olika klubbar i Stockholm samlades i vår fina hall för att spela matcher. Stort tack till de medlemmar som kom och hjälpte till!

Läger Långtora

Nu på fredag åker ca 20 juniorer från klubben till Långtora över helgen för att kick starta grussäsongen på bästa sätt. Tränare som följer med är Marcus, Ivona och Mohammed. Vi håller tummarna för bra väder och kör så de dammar grus!

Sommarläger

Glöm inte bort att anmäla era barn till sommarens läger, det finns ännu ett fåtal platser kvar v25 och v26. Lägret v33 är perfekt sätt att starta nya säsongen på, 4 dagar hårdträning så man kommer förbered och inspelad till den nya terminen! 

Klubbkläder

Era beställningar är inskickade och jag hoppas på att de är klara med tryck till början på Juni. Förösker skynda på det så gott det går. 

Påminelser  

Vill även passa på att påminna er medlemmar om att sista ordinare träningsdag är söndag 2 Juni, därefter kör vi igång med ersättningsträningar (kolla på verksamhetsschemat för ett se mer exakt). Viktigt är också att sista dagen för att säga upp sin träningsplats inför nästa termin är 15 Juni!!

Kör hårt ETK! 

Skribent: Gustav Knudsen
Epost: Adressen Gömd

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link