Hoppa till sidans innehåll

Veckohälsning v31

01 AUG 2019 14:48
Sommaren går sakta men säkert mot sitt slut, vilket gör att höstterminen snart är här!
  • Uppdaterad: 01 AUG 2019 14:48

Säsongstart

Måndag den 19e Augusti drar säsongen igång igen. Träningstisder kommer ut så snart allt är klart via matchi till er mailadress. Viktigt att ni försöker hålla utkik på hemsidan, sociala medier och er mail för att inte missa viktig information så här i början av en ny termin.

Läger v33

V33 kör vi läger Måndag 12/8 till Torsdag 15/8 kl 09-15. Ett perfekt sätt att starta igång säsongen med intensivträning, det finns platser kvar!

Klubbkläder

Ni som beställt klubbkläder behöver bara hålla ut lite till, till vårt försvar så har det varit en del problem med levernaserna från Nike men vi gör allt vi kan. Info kommer ut så fort kläderna är redo att hämtas ut. 

Nyheter

Iår utökar vi verksamheten med Paratennis och Multi Skillz. Paratennis är tennisträning för barn med olika funktionsnedsättningar, läs mer om detta under rubriken "Barn & Ungdom tennis". Multi Skillz är ett helt nytt träningskoncept som vi är mycket stolta att kunna erbjuda till er, mer om detta under "Barn & Ungdom tennis". Prova på spel kommer annordnas både för Paratennis och Multi Skillz. 

Hoppas ni har haft en fin sommar så ses vi snart!

Go ETK!

//Gustav och de andra tränarna. 

Skribent: Gustav Knudsen
Epost: Adressen Gömd

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link