Hoppa till sidans innehåll

Boka tennis/squash bana


ETK sköter alla våra banbokningar för tennis och squash genom MATCHien modern onlinetjänst för racketsport med sök av spelpartner, onlinebokning och betalning. (För er med smartphone finns en app att ladda ner via AppStore och GooglePlay, observera att ni måste registrera er via hemsidan för att kunna betala via appen.)

Vad behöver du göra för att boka? 

Registrera dig på www.matchi.se. Att registrera sig på systemet är väldigt enkelt och helt kostnadsfritt för er användare!

 

Bokning & betalning i Ekebyhovshallen 

Vid bokning i Ekebyhovshallen kommer du att kunna boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning utan att knappa in kortnr igen och krävs för bokning genom iPhone-appen. (Säkra betalväxeln Nets hanterar detta och vi lagrar ingen som helst kortinformation.)

För att komma in i Ekebyhovshallen krävs en fyrsiffrig kod som automatiskt skickas ut med epost i samband med bokningen

 

Bokningsregler: Bokning kan ske max 4 veckor framåt i tiden. Avbokning i Ekebyhovshallen för återbetalning – minus en reservationsavgift – ska ske senast 6h innan bokad tid.

 

Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss på mejl kansli@ekerotk.se eller tfn 070-513 10 65, så hjälper vi dig.

Vi hoppas att alla blir nöjda med de nya tjänsterna och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till This is a mailto link).

Uppdaterad: 21 FEB 2017 15:27 Skribent: Börje Fritz

sponsorhuset

 

 

 

 

 

 

 

Nordium

 

 

 

 

 

Postadress:
Ekerö TK - Tennis
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Besöksadress:
Björkuddsvägen 104
17834 Ekerö

Kontakt:
Tel: 0856035560
E-post: This is a mailto link