Vi avtackar Robert den 12 november!

Robert gör nu tyvärr sina sista veckor som tränare hos oss på Ekerö TK innan han slutar den 13 november. Vi skulle därför vilja tacka av Robert den 12:e med en kväll som varken Robert eller ni medlemmar kommer att glömma. 

För våra vuxna medlemmar så kommer vi att anordna en tävling med start klockan 18.00. Det kommer att bli många matcher mot olika spelare där varje match spelas först till 10 poäng. Spelnivå spelar ingen roll utan det vore kul om så många som möjligt kan vara med och förgylla Roberts sista kväll på klubben. Pris för tävlingen är 150 kr.  

För våra barn så kommer vi att köra vår legendariska Spöknatt i hallen. Vi har under de senaste åren inte kunnat erbjuda detta event på grund av Covid men äntligen är det dags igen. 

Vi samlas i hallen kl 18.00. Under kvällen kommer vi självklart spela tennis men också en hel del andra roliga aktiviteter såsom tex 5-kamp. Vi avslutar sedan kvällen med övernattning i hallen för de barn som vill och då kommer vi att sova på banorna. 

På söndagen kommer vi äta frukost ihop för att sen avsluta aktiviteten klockan 08:30. Priset för spöknatten är 300 kr/barn

Vi skulle uppskatta om föräldrar kan vara med på kvällen/natten och hjälpa till, har du möjlighet att hjälpa till hör av dig till Marcus.

Skulle ni vilja vara med under denna kväll, anmäl er till marcus@ekerotk.se.

Har du några andra frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er till Marcus

Vi ser fram emot en riktigt rolig tenniskväll i klubbens anda!!!

 

Välkomna,

Tränarteamet