Vuxentennis

Vuxentennis avgifter höstterminen 2023 15 veckor
Vuxentennis termin 1 tim/vecka 4020 kr
Vuxentennis termin 2 tim/vecka 7685 kr
Morgontennis Fredagar
Fredagstennis tim 325 kr
Fredagstennis termin 4020 kr
Fredagstennis klippkort 10 tim 2995 kr
Lunchtennis Tisdagar & Torsdagar
Lunchtennis tim 240 kr

Dessa regler gäller vid uppsägning av min plats i tennisverksamheten

• Om vi INTE hör från dig så utgår vi från att du fortsätter nästa termin på samma tid och dag.
Observera att anmälan är bindande.
• Om du vill avsäga dig din plats eller har önskemål om ändringar behöver vi få veta det senast måndag 12 december. Skicka i så fall ett mail till ansvarig tränare.
Du som har önskemål om ändringar kommer att bli kontaktad tidigast 19 december.
Ansvarig tränare Tennislekis marcus@ekerotk.se
Ansvarig tränare Tennisskola mohammed@ekerotk.se
Ansvarig tränare Vuxenkurser anders@ekerotk.se
• Observera att muntlig uppsägning INTE gäller.
• Vårterminens träning 2023 börjar igen måndagen den 9 januari.
Medlemskap fordras för deltagande i all träning.

Börje Fritz
Kansli Ekerö Tennisklubb

Vuxentennis i grupp är en av klubbens verksamheter som blivit populär de senaste åren. Spel erbjuds på olika nivåer, allt från nybörjare till avancerade motionärer som deltar.

Målsättningen är oavsett grupp densamma: Träningen är kvalitativ såsom fartfylld, en höjdpunkt för deltagarna.

Tränare på kurserna är Marcus Fritz, David Bengtsson, Anders Falk, Jesper Carnestedt, Åke Sköld, Viktor Lisinski, William Tejme och Ludvig Domander

Vuxenkursens träningstider erbjuds varje dag under veckan.

Vi bedriver morgonträning på onsdagar, torsdagar och fredagar.

OBS: Om du är intresserad av att träna på andra tider än ovan, hör av dig, vi startar gärna nya grupper med minst två dock högst fyra deltagare per grupp. Hör av er till Marcus

Terminsavgiften för höstterminens 15 gånger är 4020 kr.

Vill man börja under terminens gång så går det bra, vi rabatterar terminsavgiften med motsvarande veckor som har passerat.

Anmälan: Görs via mail till Anders

Namn

Gatuadress

Postnr

Postort

Mobil

Personnr, 10 siffror

Önskemål(dagar och tider)

Spelnivå

Varmt välkomna!

Morgontennis för vuxna!

På fredagar mellan klockan 07-08 och klockan 08-09 körs morgontennis . Du kan välja att spela en eller två timmar per gång. Träningen kommer bl.a. innehålla säkerhetsträning, offensiva övningar, matchspel/taktik och massa fart och fläkt.

Avgift
Hela höstterminen 15 gånger:

1 tim – 4020 kr

Klippkort 10 timmar:
2955kr

Strötid per gång:
325 kr per timme

Anmälan
Anmäl dig genom att skicka ett mail till Marcus och uppge namn, kontaktuppgifter, vilken timme du önskar spela samt spelnivå. Det går som sagt även bra att anmäla sig till hela passet och spela två timmar per gång.

Tränare
Marcus Fritz, David Bengtsson och Jesper Carnestedt

Välkommen med din anmälan!

Varje Tisdag-Fredag annordnar klubben lunchtennis mellan klockan 12-13. Med undantag för intensivträningsveckor (veckor då skolorna har lov) och röda dagar. För att ett träningstillfälle ska bli av krävs en grupp med minst två spelare.

Gruppträning med tränare, fokus på teknik men även mycket fartfylld och pulshöjande träning.

Kostnaden är 240 kr/tillfälle och faktureras i efterhand.

Anmälan görs via Matchi

Välkommen att spela med oss i våra trevliga damgrupper!

Vi erbjuder organiserat seriespel i damdubbel på onsdagskvällar,klockan 19 eller 20 enligt ett rullande schema. Vi är indelade i tre eller fyra grupper (nivåer). Efter halva terminen justerar vi grupperna utifrån antal vunna poäng.

Vi har också damdubbelspel på dagtid onsdagar kl 13-14 då vi spelar på två banor utan seriespel. Vi brukar avsluta med fika och trevlig samvaro efteråt.

På tisdagskvällar har vi singelspel mellan 20:00 – 21:00 enligt ett rullande schema. Här spelar vi inte i serie utan bestämmer från gång till gång hur vi vill spela, oftast bollar vi ca halva tiden och avslutar med olika typer av poängräkning mot slutet.

Varje termin har vi en sk Trivselspelkväll då alla grupper spelar tillsammans. Då spelar vi korta matcher, umgås och har trevligt

Damsektionen har också ett lag i Stockholmsserien och ett lag i Svenska Tennisserien.

Hör av dig om du vill veta mer eller vill börja spela i någon av de tre olika grupperna. Vi har mycket trevligt och kul!

 

Seriespel – matcher för den tävlingsinriktade entusiasten

Gillar ni att tävla och spela matcher så är ett seriespel nog perfekt för just dig.

  • Vi spelar varje torsdag kväll mellan 19-22 och vissa i grupp 4 spelar även på söndagar 12-13.- Vi använder webbappen "Backhandsmash" där alla i gruppspelet kan se sitt spelschema, ranking, möjlighet att boka extratider när det är tillgängligt. Om någon inte kan spela på utsatt tid finns det möjlighet att boka ny tid.

    - Vi ordnar även tenniskvällar där vi spelar dubbelmatcher som är tillgängligt utan extrakostnad för alla spelare som står i kö.

    - Vi har även en WhatsApp som används för att kommunicera utöver mail. Denna grupp används ofta om någon vill byta speltid med någon annan samt om någon spelare behöver en sparringpartner.

För anmälan kontakta Henrik på henrik@beatmixing.se

 

När skolorna har lovveckor stannar vår ordinarie verksamhet upp och vi annordnar istället läger för vuxna 18.00-20.00 mån-tor. Information om lägren kommer ut på våra sociala kanaler, nyhetsflödet på hemsidan samt med lappar i hallen när det närmar sig. Man behöver ej vara medlem för att vara med på lägren och alla är välkomna oavsett nivå. Ett perfekt sätt att få många timmars extra tennisträning under året.

För mer frågor och anmälan kontakta gärna: Anmälan